04 79 09 24 83

Dejtar ni nagon tillsamman adhd? Las det har!

Framst samt framst – ifall n age hittat e att dejta saso intresserar dig och saso ni trivs tillsamman – grattis! Att dejta nago annan individ utspela forsavitt att inlara uppleva en, att forlusta si och att dana gemensamma minnen. Det innefatta oavsett ifall du eller din dejt age adhd alternativ ick. Persone tillsammans adhd befinner si skild odl det finns nastan intet som stammer allman. Skad det finns somlig grej sasom manga tillsamman adhd har gemensamt och sasom kan vara finemang att kanna till sam filosofera kungen.

1. Lyssna och ta pa seriost

Viktigast befinner sig att du visar att ni lyssnar samt att du tar det personen sager pa allvar. Du kan t.ex. beratta ”vad bra att du berattar sa att mi kan begripa dig battre”. Flertal anse att det ar traligt att ringa lyssna pa saker saso ”det marks ick att n age adhd”, ”alla ager lite adhd” eller ”men adhd befinner sig ju mest nagon superkraft”. Det befinner sig icke sallsynt att man age fatt fajtas span darfor att bli tagen kungen seriost och lite bistand med tryta svarigheter. Foljaktligen riskerar uttalanden sasom kan tolkas saso att hane blir bortviftad alternativt misstrodd att pakalla jobbiga emotione. Forsavit n icke marker gallande en att saken dar har adhd odl kan det bland annat orsakas kungen att personen icke absolut inneha slappt masken tillsammans dej an. Forsavitt ni minsann kanner ater de i din dejts adhd-symtom odl behover det ej orsaka kungen att ”alla ager fa adhd”, inte med det kan aven besta sa att n allena har en bit adhd-symtom. Ifall dessa skapar stora problem pro de odl kan du dryfta att kolla hjalp. Det befinner si ej ovanligt att hitta nago personlig funktionsnedsattning genom att man moter nagon som liknar nago allena samt saso allareda ager diagnos.

2. Stall fragor

Alldenstund manniskor med adhd befinner sig skild odl befinner sig det duktig att placer fragor darfor at ringa kunna hurda det ar forut just din dejt. Vilken plan n vill placer fragorna gallande beror nog gallande vilken cirka bruten relation er haller pa att forfina. Har ar pro pa fragor sasom kan vara hjalpsamma:

  • Hurdan paverkar din adhd dej?
  • Finns det marklig don som mi kan gora saso kan hjalpa utifran din adhd?
  • Om jag undrar saker runtom din adhd, ar det godtagbart forsavitt mig fragar?
  • Finns det nagot stoff du vill att mig amna ta fraktio darfor att bilda mej mer?

3. Dryfta hurdan ni funkar i relationer postum att etta fasen bruten nyforalskelse ager lagt sig

Massa personer funkar kanske olika i begynnelse fran nagon samband samt i langre relationer. Dett kan besta extra forstarkt hos nago andel tillsammans adhd alldenstund det ofta ar kopiost lattare att fokusera kungen personer sam situationer saso ar nya. Ifall n och din dejt befinner sig i startfasen darfor at eventuellt forfina ett langre forhalland sa kan det besta finemang att arl kackla forsavit hurdan det brukar bli pro er bagge postumt saken dar ett fan.

Forut de allra majoriteten befinner sig adhd en livslang funktionsnedsattning

Adhd befinner sig en behorighet som medfo att hane ager komplicerat att beordra sin uppmarksamhet och/eller sin aktivitetsniva samt tryta impulser. Manniskor tillsammans adhd kan saklart hava alla mojliga underbara egenskaper, detaljerad saso persone utan adhd. Sjalva adhd-symtomen i sig kan ocksa ha positiva sidor, symtomen kan t.ex. upplevas saso skojig, intressanta, charmiga sam kreativa. Skada ifall karl inneha fatt nagon adhd-diagnos sa medfo det att det finns verkliga sam allvarliga besvar i vardagen. Karl tillat ingen diagnos darfor at herre inneha f ”quirks”. Det ar vanligt att https://worldbrides.org/sv/kinesiska-brudar/ paverkas bruten sin adhd ganska i dom flesta bruten livets olika delar.