04 79 09 24 83

En funktionssatt som ocksa innebar flera fordelar och gladjeamnen

Ett andel manniskor tittar ick sin adhd som nago funktionsnedsattning, utan bara saso en annorlunda fason att fungera. Ifall du dejtar e saso framfor allting upplever sin adhd som ett favor, odl befinner sig det sjalvklart bara att akta det sam gladjas at att personen upplever det sa.

  • Karl har komplicerat att anordna fokus i diskussion sam glommer vanligtvis da baksida av underben sasom iraki brudar sГ¶kning ager sagts.
  • Karl branner bruten varenda sin ork i spurtar emeda man ar avsevart engagerad och blir sedan helt utmattad. Utmattningen kan vara allt fran timmar, at dagar, till ar ifall man drabbas daligt.
  • Karl ager svart att grepp stadga pa forsvinna grej, far det mycket stokigt nastan sig sam tappar dan saker. Alternativ odla kompenserar man igenom att bliv superstrukturerad, vilket kostar jatte- ork.
  • Karl glommer bort att besvara pa sms och telefonsamtal.
  • Hane ager svar att greppa sig a att sluta. Eventuellt pratar karl avsevart sam berattar mer an va hane hade tankt.
  • Herre inneha svar att start tillsammans enformiga sysslor, ehuru dom befinner si viktiga. Det kan bega att rakningar ick blir betalda alternativ att tvatten inte blir betydelse och inlagd i skapen.
  • Man age svart tillsammans tidsuppfattningen, kommer pro sent eller fastnar i aktiviteter.
  • Man inneha starka och lattvackta emotione, som gor att karl t.ex. enkel blir mycket lag alternativ arg.
  • Hane inneha svart att anordna fokus under sex, i synnerhe postumt saken dar forsta fa i relationen.

Lov botar icke funktionsnedsattningar

Om ni valjer att initiera alternativ forkovra nagon samband tillsamman nagon som har en funktionsnedsattning odla behover du godkanna bade de harliga delarna sam do svarigheter som det stav tillsamman sig. Med andra glos odl behover n ja personen som hen befinner si. Det befinner sig normal att delar av adhd-svarigheterna inte syns sa klargjort i inledningen fran nagon relation. Om din dejt ar nyforalskad odla kan det emellanat dampa vissa adhd-symtom. Det kan ocksa existera odla att hen anstranger sig alltsamman hen kan darfor att anordna skarp och greppa aterkomst impulser, darfor att hen ar utstrackning om er forhallande. Men att press sig pa saken dar nivan orkar ingen hur lange som helst. Om du sjalv befinner sig nyforalskad odla eventuellt du inneha mer tolerant tillsamman sadant saso eljes hade varit anstrangande. Varje forsiktig gallande att du ick inleder nago forhallande med e tillsammans adhd tillsammans tanken att ni ska veta ombilda personen alternativt att personen jag skall vet avverka tryta adhd-symtom forut din skull. Att foreta sa baddar stav besvikelse och sarade kanslor hos ni bagge. Det befinner si mycket snallare till all inblandade att valja da nago samband med nagon individ, ann att utse personen gallande villkoret att hen skall befinna nagon annan annu hen befinner sig. Eller odla kan du kora en relationsform saso passar bade ditt och dejtens taktik att fungera och samlas kungen do punkter darborta er passar finemang. Vissa relationer matcha t.ex. finemang som samborelationer och andra relationer fungerar forbattrin forsavitt hane ick bor ihop.

Kann de allena

Oavsett forsavit ni personligen ager adhd alternativ icke odl ager ni dina egna styrkor och svagheter. Passa dina unika styrkor sam svagheter din dejts unika styrkor och svagheter? Ansats att befinna hederligt til dej jag ifall hur sa n vill, kan samt tyar tillsamman.

Forsavitt n blir oerhort jaktad bruten luddiga och andrade planer sa eventuellt det icke matchar att avratta overdriven med e som ager komplicerat att grepp sig mo planen. Men om n ager enkel att behandla andrade planer och gillar fa oforutsagbarhet, odla astadkomme det eventuellt ick odla jatte- ifall din dejt dubbelbokar sig emellanat.

Ifall du diggar att existera drivande sam uppmuntra odla nog det ej gor odl jatte- ifall din dejt befinner sig maklig i starten och age komplicerat att starta tillsamman saker. Eller odla kanske ni befinner sig absolut godtagbart tillsammans att du bada befinner sig en aning troga i starten och det blir en aning mindre gjort. Men forsavit det befinner si angelaget forut dig att saker blir gjorda inte me att n behover befinna motorn, odl kanske det ick matchar odl bra att samordna overdrive i livet tillsammans nagon person sasom ager komplicerat att komma igang.