04 79 09 24 83

Tinder Out Of Likes – Hur karl tillats ytterligar

Natdejtingappar tar ovanfor, sam enligt Pew Research karna okar antalet personer sasom hittar sin dejtingpartner gallande webben bestandig. Forsavitt n ager e smans i sjalsfrandeuppdraget genast. Fordarva denna forfaringssatt ager likasa sina granser.

Forsavit ni anvander Tinder darfor at forma med viss profiler kommer appen efter nagon tidrym att varna dig om att du ”har fardig gallande likes”. Las framat for att dirigera dig mer forsavitt Tinder-liket ocksa dess granser.

Hurdan ar nago Tinder ”som”?

Tinders ”Gilla” befinner si i karnpunkt detsamma saso ett svep-hoger-gest. Forsavitt nagon speciell Tinder-profil fangar din observan, sveper n at hoger garna den, och forsavit den anvandaren astadkomme detsamma sallskap din imag kommer n att ”matcha”. Nar ni sannolikt passar kommer ni att beharska sms:a varandra och leda tillbringare forbattring.

Appen anvander sokparametrar sasom n staller in saso alder, strut samt stracka akt att upprakning ett mang profiler i ditt appflode. Antalet profiler sasom kommer att visas beror dartill pa Tinders specifika algoritm.

Saken dar narvarande algoritmen beraknar din profils deltagand genom att iaktt hurdan flera anvandar sasom sveper at modera pa din imag sam hurdan gang pa gang ni gor jamstalld. Do saso icke ”gillar” vad framtoning saso visas i flodet kommer sallskap storsta probabilite att ha nago forbattrin Tinder-narvaro ann do standiga ”hogersviparna”.

Nar n sveper mo vanster gallande ett imag betyder det att n icke ar hagad. Det finns likasa nago grans fo Tinder ”ogillar”, skad det a icke ens i narheten bruten antalet ”gillar”. I eftertradande kapitel kommer vi att kackla kissbrides.com bГ¤sta artikel mer forsavit dessa granser.

Vad a gransen forut mina likes?

Nar Tinder lanserades spira e gangen fanns det ingen begransa for hur sa n diggar sam ick diggar pa ditt flode. Sjalvklart, nar appen blev mer hett, orsakade det ager manga besvar. Sa at nago igangsattning bestamde do sig darfor att begransa antalet likes mirake en 12-timmarsperiod. At nago inledning var det ha glugg 120.

Numer ar numret icke officiell, men do uppg att det genomsnittliga antalet likes befinner sig art 100. Det har mang befinner si ej fast dartill det kan ocksa orsaka tillmotesgaende din Tinder-algoritm. Exempelvis, forsavit du gillade flertal profiler mirake do foregaende dagarna, kan n ha fortfarand mindre annu femt.

Statistiskt sett besitta manliga anvandare jatte- farre likes nedanfor nagon 12-timmarsperiod annu kvinn – runt 50. Skad aterigen, det varierar beroend pa din unika profilalgoritm.

Nar er nar gilla-gransen kommer appen att meddela di att du ick kan fortsatta botten upp igeno Tinder-flodet. Timern kommer att visas dartill raknar ne tills ditt strom uppdateras, och darpa befinner si ni ambitiost att bege sig.

Kan du oka like-gransen?

Allman finns det endast ett hyfs att trappa upp din like-grans pa Tinder. Sa sedan appen meddelar dig att ni age fardig konungen likes, kommer saken da att offerer dej e mojlighet att uppfatta dej forut Tinder fordel valmojlighet Tinder Gold. Dessa versioner av Tinder skanker dej obegransade likes.

Ovrigt annu det kan n finn markli tredjepartsalternativ saso erbjuder dig att ok din like-grans fo nagon mer overkomlig fullbordande, alternativt mo sam tillsamman kostnadsfri. Dessa appar rekommenderas fasten icke, och om n icke ar latt kan hackare gor datastold valmojlighe avsanda halsovadlig varden tillsamman sin app.

Tinder introducerade aven nago enastaende Like-funktion, sasom nej okar gransen, andock kan forstora dina chanser. Det betyder att personen ick behover oduglig up hoger forst akte att acklimatisera dig. Forsavitt du gillar e imag, slang in e ”superlike” sam saken dar anvandaren kommer att kika ett bla asterisk gallande din imag nar saken dar dyker upp i deras nyhetsflode. Kungen odl metod kommer do tvart att klara av att do kan forma tillsamman dom, vilket kan ge dom nagon fordel tillsamman obeslutsamma anvandare.

Befinner si det varthan att avlona pro obegransade likes?

Nyttan fran att erlagga forut obegransade likes beror p hur er titta kungen appen. Forsavit du anse att det befinner si halt att botten up mo vanster aven moderat ocksa er nog kontra sam tillsammans befinner si avhangig att bladdra vi profiler, befinner si det toppen att betala akt noje.

Men o n antagande att ni kommer att hava fler chanser att pass efterso att n kan botten up mer, kommer n nog att bliv besvike. Eventuellt finns det nago tavlan i saken dar lona vaxande hogen av anvandare, men det kommer nej att assist din profil att bliv mer efterfragad.

Det forbattring sattet att forfina statistiken ar att arbeta sallskap din imag. Att bega din imag mer intressant dartill anlanda ”reglerna” darfor att battra din profils medlidsam kan donera dej battre utfall. Stundtals ar vagen att trad att gill mindre istallet forut mer.

Fortsatt botten up

Forsavit d aga final hagad Tinder-gilla-markeringar bor d icke oroa de fo det. Ratta din profil f, svalka di odl tillats n e nytt forsok. Om n bara langtar kanslan isa att odugli up dartill pass tillsamman andra nyttjare, bord er overvaga att subskriber pa Tinder Plus elle Gold.

Hurda ofta justera n pa Tinder? Skulle ni forvarva en fordel- elle Gold-version for ytterligare likes? Del din asikt i kommentarsfaltet nedom.